Gir bort 100.000 verdt av rails under NM

Snowboardforbundet og Sparebankstiftelsen DNB er i det gavmilde hjørnet. Nå er det duket for railjam utenfor Camp Vierli. Snowboardforbundet og Sparebankstiftelsen DNB er i det gavmilde hjørnet. Nå er det duket for railjam utenfor Camp Vierli. 

 

Torsdag 29. mars arrangeres det railjam i forbindelse med NM i snowboard. Arrangementet inngår ikke i norgesmesterskapet, men vi forventer å se mange av deltagerne på startlisten i tillegg til deg om du vil. Premien er ikke dårligere enn en rail du får med deg hjem

 

– Arbeidet er allerede godt i gang! det vil bli fraktet snø ned fra fjellet for å sikre gode forhold sier eventansvarlig Ruben Søderlind.

 

Det er sparebankstiftelsen dnbnor som har gitt i gave til Snowboardforbundet, 55 railpakker tidligere kjent som Operasjon rekkverk. 22 klubber har allerede mottatt pakker og nå kan du ta med deg en hjem til odel og eie når uka er omme.

 

Dette er konseptet:

Det settes opp 3 elementer i linje bak Camp Vierli, hvor det skal konkurreres i best trick i jam-format. Best trick herre og best trick dame uavhengig av aldersklasse, vinner hver sin rail. Konkurransen er åpen for alle, eneste krav er at du er medlem av forbundet for å vinne railen. Eventet vil vare i ca to timer og det blir utelukkende god stemning torsdag kveld bak Camp Vierli:

– Burn er på plass med musikk og DJ, og sammen med DC, DNB og Sparebankstiftelsen dnbnor er vi klare for å sette de sosiale rammene på NM. Det er ment å være et uhøytidelig, sosialt arrangement og vi ønsker alle velkommen til å delta!  sier eventansvarlig Ruben Søderlind

 

Klubb-konkurranse

I tillegg til å vinne selv, har du flere muligheter til å sikre deg og ditt nærmiljø en ny rail. Den klubben som har flest medlemmer representert blant topp ti under torsdagens session vil sammen med de andre vinnerne få levert et komplett setup til sin klubb.

 

Program

Kl 18.00 - 19.30 - Påmelding (Camp Vierli)

Kl 19.00 - 19.45 - Warm Up

Kl 20.00 - 21.00 - Jam Session

Kl 21.15 - Annonsering av vinnerne!

 

Format : Best trick - Jam

Det er gratis å delta!

All kjøring er på eget ansvar - og det er hjelmpåbud.


Tags: Artikler - Snowboardforbundet - Vierli - Camp vierli - Railjam - NM - NM 2012